Domů » Marketing

Online reklama Chomutov

Nastavení marketingové strategie

Než začneme zveřejňovat příspěvky, spouštět kampaně a posílat na účet Marka Zuckerberga další a další peníze, pojďme si od všeho po-odstoupit tak, abychom viděli větší obraz Vašeho podnikání a vymysleli, jak dostat co nejvíc peněz na Váš účet. Společně zjistíme, co od online reklamy očekáváte, kolik peněz a energie do ní můžete vložit a z toho následně začneme vytvářet komplexní plán k dosažení Vašich cílů. Úplně jinak totiž bude vypadat strategie budování brandu, inzerce řemeslníka nebo třeba reklama na e-shop. Můžeme Vám pomoct tuto strategii pouze vytvořit s tím, že její plnění už zvládnete sami, nebo Vám samozřejmě dokážeme pokrýt všechny její části, komplexně a efektivně. Aby plus skutečně cinkalo spíš u Vás, než u Marka.

Online reklama

Máte webové stránky, dokonce i stránku na Facebooku a profil na Instagramu. Stáhli jste si apku Google Ads. To je výborný začátek!
Ale co teď s tím? Jak dostat mezi lidi, že podnikáte a co nabízíte? Jaký typ příspěvků zveřejňovat a jak často? Jak by měly vypadat? Jak nastavit online reklamu na sockách? Jak určit publikum na Googlu ? Na jak dlouho to celé zapnout? A kolik do toho dát peněz? Jak to celé měřit a co od toho čekat? A hlavně, kde na to všechno vzít čas, který potřebujete věnovat svému podnikání? Nebojte se vlka nic, společně tomu dáme jasný obraz, hlavu a patu. Vaše online reklama Chomutov u nás bude v dobrých rukách.

Online reklama

PPC Reklama

Absolutní základ, pokud to s online marketingem myslíte vážně. Máte skvělý web a zákazníci Vás potřebují najít. Ale nelžeme si do kapsy, nikdo z nás při vyhledávání nejde dál než na druhou stránku. Dostat se ale organicky na tu první zabere dost času. I proto je skvělé dobře využít PPC Reklamy na Googlu nebo Seznamu. Vlastně slovy klasika – je to pro vás jenom jedno velké plus 🙂 Tak se do toho společně pojďme pustit!

META Ads

Vedení úspěšného profilu na sociálních sítích je jedna věc, ale spouštět na nich úspěšné reklamy, je věc druhá. Občas spolu nemusí vůbec souviset a Vy můžete dělat i jedno bez druhého:) Ale dobře nastavit reklamu na Meta Ads a jejích platformách je dnes téměř esenciální záležitost pro kvalitní online marketing a bohužel to není otázka pár kliknutí. To Vás ale nemusí děsit, protože my se vyděsíme za Vás, tedy my to naklikáme za Vás a Vy si budete užívat už jen výsledků kampaní. Ať už půjde o vyšší návštěvnost webu, víc sledujících nebo vyšší angažovanost.

Správa sociálních sítí

Pokud je pro Vaše podnikání důležité dobře fungovat na sociálních sítích, bude to chtít víc než pár příspěvků měsíčně. Pomůžeme určit styl komunikace se sledujícími, nastavíme vizuální podobu Vašeho feedu, určíme si typy příspěvků a připravíme plán. Budeme vědět jak na hejtry, budeme připravovat grafiky i texty, poradíme se soutěžemi, s Reels, se Stories, s Výběry i se spoluprací s influencery. Můžeme společně pořídit fotky a videa, abychom měli obsah co nejosobitější. Poradíme co se hodí na Facebook, co na Instagram, co na LinkedIn. A taky můžeme udělat jen jednotlivosti, to je na Vás. Online reklama Chomutov.

Správa sociálních sítí